Kategorijos

Varėnos informacinis portalas
Arbatos pumpurai Visas vaizdas

Arbatos pumpurai

Gamintojas: Menghai Tea Factory
Pavadinimas: Arbatos pumpurai
Sudedamosios dalys: 100% Arbatos pumpurai
Arbatos rūšis: Pu-erh arbata
Kilmės šalis: Kinija

Svoris: 50gr

Smulkiau

Tai pumpurai , renkami nuo šakų tų pačių arbatos medžių, iš kurių kiekvieną pavasarį renkama žaliava Pu Erh arbatai. Arbatos medžių pumpurai iš Yunnan provincijos atrodo kitaip nei nuo mažų arbatos krūmų iš kitų Kinijos provincijų. Jie yra didelis, tvirti ir padengti baltu puku

Kiekvieną pavasarį , kovo mėnesį, jie yra surenkami ir džiovinami natūraliomis sąlygomis, neatliekant jokio apdirbimo. Taip jie išlaiko savo natūralų skonį ir pirmykšte išvaizdą.
    Užplikyti arbatos pumpurai - nuostabus , savarankiškas gerimas. Suteikiantis gaivumo ir žvalumo. Pumpurai plikosi , taip pat kaip ir kitos Kiniškos arbatos - praliejimu. Arbata turi švelnu ,  subtilų aromatą, panašį į baltųjų arbatų skonį, bet su specifine puero natele. Šis gėrimas geriasi labai lengvai. Gėrimas skambiai leidžiasi  žemyn, suteikdamas malonias emocijas. Jo skonyje nera dominuojančių atspalvių. Jis harmoningas ir švelnus. Poskonis yra švelnus, su švelniu salstelėjimu ir šaltuku ant liežuvio galiuko.
    Pumpurai yra naudojami ir kaip arbatos priedas. Keletas didelių baltų pumpurų į vieną virdulį su Shu pueru arbatai suteiks visiškai naują skonio atspalvį. Su jais taip pat labai gerai dera maišyti raudonas arbatas ir tamsius oolongus.
    Šiandien dienai arbatos pumpurų gerimas yra vienas iš bestseleriu - megstamas arbatos gurmanų ir pradedančių arbatos mėgėjų, taip pat jį labai megsta merginos.